Naslovnica :: Flora Centrum Mundi 2014

Flora Centrum Mundi 2014

I ove godine, prvog vikenda u 5. mjesecu održava se tradicionalno, 18. put po redu sajam cvijeća u gradu Ludbregu kojeg organizira Udruga cvjećara ludbreške regije. Šarenilo mirisa i boja zavladat će našim gradom i trajat će puna tri dana, 02.-04.05.2014. godine. Izgodine u godinu naš sajam raste po broju posjetitelja i po broju izlagača te je postao među najvećima sajmovima cvijeća u Hrvatskoj. Poznat je po raznovrsnosti cvijeća koje se može naći na našem sajmu: ljetnice, balkonsko cvijeće, začinsko, ljekovito, trajnice, crnogorično, kaktusi, sukulenti, sobno bilje i razne druge vrste. Osim cvijeća, izlagat će se ostala oprema vezana uz uzgoj cvijeća, stručni časopisi, proizvodi od drva i keramike i razne druge zanimljivosti.
Sve to će biti popraćeno bogatim kulturnim i zabavnim programom kroz sva tri dana trajanja sajma.
Ovim putem pozivamo izlagače da se prijave za sudjelovanje na sajmu cvijeća, a posjetitelje da dođu u što većem broju i budu dio ove cvjetne manifestacije i uživaju u svim blagodatima cvijeća.