Naslovnica :: Monografija "Udruge cvjećara ludbreške regije 1996-2016"

Monografija "Udruge cvjećara ludbreške regije 1996-2016"

U pripremi je izrada monografije „Udruga cvjećara ludbreške regije 1996. - 2016." koja će prikazati i obuhvatiti sve aktivnosti Udruge kroz dosadašnjih 20 godina njenog djelovanja.

Na cca 100 stranica Monografija će biti popraćena brojnim prilozima, isječcima iz novina i slikama iz arhive Udruge od samog osnivanja do današnjih dana. Predviđa se tisak u boji i na vrhunskom papiru s tvrdim koricama u nakladi od 1000 primjeraka. Monografija će biti distribuirana svim poslovnim partnerima, članovima udruge, županijama, gradovima i općinama u kojima djeluju naši članovi, te nacionalnim i gradskim knjižnicama.

Model za sufinanciranje Monografije je uplata sponzora. Svi sponzori bit će navedeni u popisu na kraju Monografije sa svojim logotipom i kontakt podacima. Za iznos od 1.500,00 kn sufinanciranja svaki sponzor dobit će 3 primjerka monografije, koja će iz tiska izaći početkom svibnja 2016. godine.

Svi zainteresirani, ovdje možete preuzeti originalni POZIV.