Naslovnica :: POZIV NA PREDAVANJE

POZIV NA PREDAVANJE

Udruga cvjećara ludbreške regije organizira predavanje u suradnji sa Zadrugom za etično financiranje, tvrtkom Piconut i Yara gnojivima u ČETVRTAK, 18.02.2016. godine s početkom u 18:00 sati u hotelu „Amalia" Ludbreg, Trg Svetog Trojstva

• Zadruga za etično financiranje (ZEF) predstavit će projekt osnivanja Etične banke u Hrvatskoj,  koje će održati Goran Jeras, upravitelj ZEF-a, Krešimir Prevendar, direktor poslovne mreže ZEF-a i Siniša Miličić, predstavnik Regije sjeverozapadna Hrvatska. Goran, Siniša i Krešimir će govoriti o razlozima zašto je osnivanje etične banke potrebno za ekonomski razvoj Hrvatske, objasnit će pojam etičnog bankarstva i predstaviti načine na koje se svi zainteresirani mogu uključiti i doprinijeti tom važnom projektu kojim bi se građanima omogućilo osnivanje razvojne kreditne institucije u njihovom vlasništvu.

• Tvrtka Piconut zajedno sa tvrtkom Euro-brod održat će prezentaciju na temu ponude i asortimana krizantema, božićne zvijezde i maćuhica. Prezentaciju će voditi Danijel

• Gospođa Tatjana Uljanić, dipl. ing.agr. prezentirat će Yara gnojiva, ishranu cvijeća s posebnim naglaskom na kristalone.