Naslovnica :: Predavanja i seminari

Predavanja i seminari

Dana 15. prosinca (petak) 2006. godine u Hotelu «Crnković» Ludbreg s početkom u 18:00 sati održat će se predavanje na temu:
«BOLESTI KRIZANTEMA, MAĆUHICA, PELARGONIA I SURFINIA».
Predavač je: Mr. sc. MILORAD ŠUBIĆ, dipl. ing. agr.

SEMINARI I PREDAVANJA U XI. i XII. MJESECU 2005.

Dana 28. studenoga 2005. s početkom u 9:00 sati – Pučko otvoreno učilište «Dragutin Novak», Trg Svetog Trojstva 19, Ludbreg

Seminar: «EKOLOŠKA PROIZVODNJA – ZDRAVLJE U NAŠEM VRTU».

Seminar organizira Agencija za razvoj Varaždinske županije, a kako postoji velika zainteresiranost za ovaj seminar, ukoliko istom želite prisustvovati, svoj dolazak treba potvrditi do 24. studenog 2005. gosp. Alenu Leveriću u Varaždinskoj županiji na tel. broj: 042/390-523 ili 098/9311-207.
O mogućnostima ruralnog razvoja kroz ekološku proizvodnju, hrani kao lijeku, sjemenarstvu te zaštiti od nametnika, o razlici certifikacije u Europi i Americi, te stajalištu Europske unije i fondovima koji potiču razvijanje ekološke proizvodnje predavači će biti: prof. Šamota, dr. sc. Vesna Samobor, prof. dr. sc. Marijan Jošt, Chad Henry, Tadić Ranko i Joachim Steinhoff.

4. prosinca (NEDJELJA) 2005. godine s početkom u 14:00 sati -  hotel «Crnković» Ludbreg, Petra Zrinskog 9 predavanje s temom:

• Tehnologija uzgoja pelargonija i zaštita od bolesti i štetnika

• HAWITA supstrati – prednosti i upotreba.

Predavanje će održati gospodin Antolin, poznati slovenski vrtlar, a njegov dolazak i troškove snosi «Poljotehna» d.o.o Duga Resa.